×
Temps de lectura 2 min.

Estàs esperant un/a fill/a? Doncs atenta a la teva pell i a l'elecció del protector solar ideal per al teu embaràs.
La teva pell s'enfronta a un autèntic repte durant aquest període de la teva vida. Tingues present que durant aquests mesos l'epidermis és especialment sensible al sol i les taques poden sorgir amb major facilitat, així com la presa de certs medicaments poden afavorir la seva aparició.

És compatible l'embaràs i el bronzejat?, quines precaucions has de prendre?, com pots triar el protector solar ideal? Aquestes són alguns dels dubtes que aclarirem en el següent article.

Protegir-te dels raigs de sol és especialment important durant l'embaràs, quan la pell tendeix a ser més sensible de l'habitual. El protector solar no només et protegirà de l'envelliment prematur, sinó que també de moltes condicions que poden produir hiperpigmentació que pot agreujar-se amb el sol.

És important remarcar que, durant aquest període, és fonamental utilitzar una protecció alta, entre 30 i 50. Recorda que a més a més, poden aparèixer taques fosques o cloasmas, ja que l'hormona de l'embaràs activa la melanina. Per això, és important que triïs un bon protector solar durant el teu embaràs.

Consells

  • Intenta no exposar-te al sol durant les hores de més calor, de 10h a 15h.
  • Busca una zona d'ombra sempre que sigui possible i et trobis en l'exterior.
  • Aplica protecció solar almenys 15 minuts abans de sortir a l'exterior i torna a aplicar-la cada dues hores.
  • Et recomanem que t'apliquis un bàlsam o barra de llavis amb FPS 30 o superior.
  • Cobreix la major quantitat de pell possible i utilitza roba lleugera de cotó o un altre teixit transpirable.


Quina crema solar usar en l'embaràs

Avui dia existeixen múltiples opcions de protectors solars segurs i eficaços.

Durant l'embaràs hauries d'utilitzar protectors solar d'ampli espectre, que ofereixin protecció contra els raigs UVA i UVB. De la mateixa manera, assegura't també que tinguin factor de protecció solar (FPS) de 30 o superior així com també idealment ha de ser protecció solar resistent a l'aigua.
Els protectors solars que contenen com a ingredient actiu l'òxid de zinc i/o diòxid de titani, també anomenats protectors solars minerals o físics, són una opció molt recomanable per a embarassades, donat que són hipoal·lergògens i s'adhereixen sobre la pell en comptes de ser absorbits per ella.

No obstant això, és important que recordis que en cas de no estar segura de quina protector solar utilitzar durant el teu embaràs, consultis a un professional sanitari.


Recorda que a la teva farmàcia de confiança podran assessorar-te en qualsevol moment i ajudar-te a triar la teva protecció solar més adequada segons les teves necessitats.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Categories
Preu